Workshops

In de workshops werk je in een kleine, veilige groep. Korte stukjes theorie worden afgewisseld met bewustwordings oefeningen en individueel opgezette opstellingen (dus niet met de groep). We werken daarnaast met meditatie, visualisatie en schrijfoefeningen. Met deze methoden gaan we langs de bewuste mentale lagen van ons verstand naar de verborgen wijsheid die in jou aanwezig is. Als je die laag aan kunt raken, kan er iets loskomen en in beweging komen. Dit werkt vaak diep door in de weken na de workshop. Je kunt nieuwe inzichten krijgen over hoe je de dingen aan wilt pakken.

30/03/2019 De vrouw, de ziel, en het meisje  

20/04/2019 Vrouw in verbinding

28/09/2019 De vrouw, de ziel, en het meisje  

Wil je graag een intensiever traject volgen? Dan is de training ‘Van Vrouw naar Crone, persoonlijk leiderschap maar dan anders’ misschien iets voor jou.

Testimonials

“De workshop heeft veel met me gedaan. Ik zit zelf in een intens (bewustwordings) proces en door deze workshop zijn er nog meer dingen helder voor me geworden (kwartjes gevallen).”

“De workshops kwamen voor mij precies op het juiste moment. Toeval bestaat niet! En ik weet nu zeker dat ik ga doen wat mijn ziel verlangt en wat mijn doel is in dit leven.”