Training

Van Vrouw naar Crone. Persoonlijk leiderschap maar dan anders.

De weg naar persoonlijk leiderschap is onlosmakelijk verbonden met de weg naar binnen. Als het om persoonlijk leiderschap gaat, past de metafoor met de Crone. De Crone is bij oude volken een vrouw, die wijs geworden is door haar ervaringen in het leven. Crone zijn heeft niets te maken met leeftijd, of boekenkennis, maar alles met doorleefde wijsheid.

Als je je eigen geschiedenis kent en je ervaringen integreert, leer je steeds beter je innerlijke stem te verstaan, en te vertrouwen op je intuïtie. Zo kom je in je kracht. 

Training van 7 dagen

  • Je leert over gevoelens, waar ze vandaan komen en hoe ze het verschil kunnen maken tussen zelfvertrouwen en onzekerheid.
  • Welke overtuigingen heb je? En leiden deze je naar succes of belemmeren ze je?
  • Wat je in de schaduw hebt gezet en wat je meer in het licht wilt zetten.
  • Je leert om je mannelijke en vrouwelijke energie met elkaar in balans te gebruiken.
  • Je leert om je eigen midden te vinden en van daaruit een antwoord te geven.

Inhoud

>> Dag 1-3: Jouw rode draad vinden
In de training onderzoek je de rode draad in je leven. Wat in jezelf moest je opzij zetten omdat je je moest aanpassen, omdat het je zo geleerd werd, of omdat het de beste strategie was tijdens onveilige en stressvolle ervaringen? Je leert om weer contact te maken met je innerlijke wijsheid en met iedere stap integreer je verloren kind- en zielsdelen en kom je steviger in je middelpunt te staan.

>> Dag 4-6: In je middelpunt in het hier-en-nu
Wanneer je stevig in je middelpunt verankerd bent, kun je steeds vaker jouw stem laten horen. Vaak hebben we de neiging om onszelf kleiner of groter te maken in het contact met anderen. Het masker van je aangepaste zelf kan vaker af en je leert steeds meer om jouw echte ik te zijn in verschillende situaties. Je bent in staat om meer op basis van gelijkwaardigheid relaties aan te gaan wat veel meer rust en energie geeft.

>> Dag 7: Elkaar anders ontmoeten
Als je leeft vanuit je eigen middelpunt, merk je dat het karakter van je ontmoetingen verandert. Er is meer intimiteit, je komt dichter bij de ander en kunt nabijheid toelaten. Je vertrouwt meer op je onderbuikgevoelens en spreekt vanuit je hart.

Voor wie
Je wilt meer vanuit jouw innerlijke kern vorm geven aan je leven. In deze training maken we de verbinding tussen het verleden en het heden, de ziel en de vrouw die je bent, en jij in relatie tot de ander.

De cursus omvat 7 lesdagen verspreid over circa 7 maanden. De cursusdagen vinden plaats op vrijdagen en een zaterdag. We werken met ervaringsgerichte oefeningen vanuit de NLP en TA, familieopstellingen, schrijfopdrachten, en meditatie en mindfulness.

Inschrijven >>

Praktische info

Data: 7 bijeenkomsten 
in 2019: 18 oktober, 22 november, in 2020: 24 januari, 6 maart, 27 maart, 17 april, 22 mei

Jouw bijdrage: € 875,-

Locatie: Utrecht

Tijd: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Meer informatie over de training? Bel of mail me.

Inschrijven >>