Tarieven

Kosten per sessie

  • Individueel consult – 45-60 min. €106
  • Intake en individueel consult lang – 75-90 min. €159
  • Telefonische afspraak – 10-15 min. €35,75
  • Consult coaching particulier – 45-60 min. €128,25
  • Consult coaching bedrijven: maatwerk, neem contact op

Online therapie
De kosten voor online therapie zijn hetzelfde als voor de consulten in de praktijk. Je kunt ook kiezen voor een mix van online sessies en afspraken op locatie.

Tarieven intake
Voor de intake gelden dezelfde tarieven als voor reguliere consulten. De intake bestaat altijd uit twee gesprekken: een intakegesprek en een adviesgesprek. Samen vormen ze vormen de intake. Daarna gaat de begeleiding van start.

Afspraak annuleren
Hoe vervelend ook, soms kan een afspraak niet doorgaan. Tot twee werkdagen voor de afspraak kun je kosteloos annuleren. Als je daarna afzegt, breng ik het tarief van de sessie in rekening.

Vergoedingen
Ik ben lid van de NVPA, en veruit de meeste zorgverzekeraars bieden vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor individuele consulten bij begeleiders die zijn aangesloten bij deze beroepsvereniging. Daarvoor heb je geen verwijzing nodig, en omdat de sessies vanuit het aanvullende pakket vergoed worden, betaal je geen eigen risico. Het maakt daarbij niet uit of je een natura-, restitutie- of budgetpolis hebt, maar wees je er wel van bewust dat iedere zorgverzekeraar het aanvullende pakket anders regelt. Vraag daarom zelf vooraf bij je verzekeraar na wat in jouw geval wel en niet vergoed wordt.

Let op: als je deelneemt aan een workshop geldt daarvoor geen vergoeding door de zorgverzekeraar. Ook coaching wordt niet vergoed – ook niet vanuit het aanvullende pakket. Soms zijn werkgevers en/of uitkeringsinstanties bereid om een deel van de kosten voor hun rekening te nemen. Maar ook dat zul je zelf vooraf moeten checken.

Beroepscodes
Ik ben aangesloten bij het NIP en beroepsvereniging NVPA en houd me aan de beroepscodes van deze instituten.

 

Susan Vroemen
  • Susan Vroemen, psycholoog 
  • Helder, doortastend, rechtdoorzee
  • Samen je innerlijke stem en authentieke zelf vinden
  • Vergoeding deels mogelijk, verwijsbrief niet nodig

Heb je een vraag of wil je een intakegesprek inplannen?
Bel of mail me gerust voor meer info.

Aangesloten bij:

Ned. ver. van psychologen en agogen

Nederlands Instituut voor Psychologen

 

 

Overige gegevens

ASN Bank: NL29ASNB0707726220 
BTW: NL001678652B52
KvK: 50890999

error: Content is protected !!