Tarieven

De kosten per sessie zijn:

  • € 98,- voor een individueel consult (een uur). 
  • 118,50 voor een consult coaching (particulieren*) (een uur). 

Voor het intakegesprek gelden dezelfde tarieven.

*Zakelijk: 118,50 ex btw per uur. Aan bedrijven worden maatwerktrajecten geboden voor individuele coaching van medewerkers. Hiervoor wordt per opdracht offerte uitgebracht.

Hoe vervelend ook, soms kan een afspraak niet doorgaan. Tot 24 uur voor de afspraak kun je kosteloos annuleren. Bij afzeggen van de afspraak binnen 24 uur wordt € 58,50 in rekening gebracht, en € 78,50 buiten kantoortijden.  

Vergoedingen

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen (NVPA). Veruit de meeste zorgverzekeraars bieden vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor de individuele consulten bij begeleiders aangesloten bij deze beroepsvereniging. Er is geen verwijzing nodig en, omdat de sessies vanuit het aanvullende pakket vergoed worden, betaal je geen eigen risico. Het maakt hierbij niet uit of je een natura, restitutie of budgetpolis hebt. Echter: iedere zorgverzekeraar heeft het in het aanvullende pakket anders geregeld. Vraag daarom zelf vooraf na wat voor jou wel en niet vergoed wordt.
Klik hier voor de lijst van aanvullende polissen van zorgverzekeraars met de informatie over de vergoeding.

Als je deelneemt aan een workshop geldt daarvoor geen vergoeding door de zorgverzekeraar.

Ook coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering, ook niet vanuit het aanvullende pakket. Soms zijn werkgevers en/ of uitkeringsinstanties bereid een deel van de kosten voor hun rekening te nemen. 

Zorgvuldig

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en houd me aan de beroepscode van dit instituut.

Je bent van harte welkom.

Tel. 06-26270722

Of neem contact op via het contactformulier.

Aangesloten bij:

Ned. ver. van psychologen en agogen 

Overige gegevens

ASN Bank: NL29ASNB0707726220 
BTW: NL001678652B52
KvK: 50890999