Voor wie

Zoek je een psycholoog in Utrecht?

In mijn praktijk begeleid ik volwassenen (21 jaar en ouder). Klachten en problemen zijn vaak een uiting van iets waar je vastloopt in je leven of waar het lastig is een antwoord te geven op belangrijke levensvragen. Samen gaan we op zoek naar hoe dat bij jou zit. Thema’s en vragen waarmee mensen in mijn praktijk komen zijn onder andere:

 • Gevoelens van somberheid en depressiviteit
 • Gevoelens van eenzaamheid, angst, en verdriet
 • Onzekerheid en een laag zelfvertrouwen
 • Burn out en stressklachten en hoe je weer kunt ontspannen
 • Faalangst
 • Slaapproblemen
 • Overmatig piekeren
 • Problemen in het contact met anderen
 • Leren omgaan met (de gevolgen van) een ziekte
 • Problemen met werk of studie
 • Zingevingsvragen
 • Levensfaseproblemen
 • Keuzemoeilijkheden
 • Leren omgaan met heftige en ingrijpende gebeurtenissen in je leven zoals een ernstige ziekte of het verlies van een dierbare, een relatie, of je baan.
Mensen komen ook voor persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van persoonlijk leiderschap.
 
Bovenstaande vragen kunnen zich zowel privé als in een werkcontext voordoen. Voordat ik psycholoog werd, heb ik gedurende 14 jaar als bedrijfskundige mensen in complexe organisaties begeleid bij veranderprocessen. Dat maakt dat ik je ook goed kan begeleiden bij werkgerelateerde vragen.
 
Lees hier meer over mijn werkwijze en over de verschillende therapievormen die ik inzet. 
 
Staat je vraag er niet bij en wil je weten of ik je kan helpen? Neem dan gewoon even contact met me op. Dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

Bloom Psychologie & Coaching is een eerstelijns praktijk. Dat betekent dat begeleiding wordt aangeboden aan mensen met lichte tot matige klachten. Zwaardere klachten, zoals zware (terugkerende) depressies (langdurige) angsten, fobieën, of verslavingen, vallen onder de tweedelijns psychologische zorg. Mocht tijdens de intake blijken dat er sprake is van een zwaardere klacht, dan bekijken we samen of doorverwijzing op zijn plaats is.