Tarieven

De kosten per sessie zijn:

  • Individueel consult 45-60 min: €106,-
  • Individueel consult 75-90 min: €159,-
  • Consult coaching: 45-60 min: €128,25 (particulieren*)
  • Telefonische afspraak 10-15 min: €35,75

Voor de intake gelden dezelfde tarieven. Het eerste gesprek is het intakegesprek, het tweede gesprek is het adviesgesprek. De eerste twee gesprekken samen vormen de intake.

*Aan bedrijven worden maatwerktrajecten geboden voor individuele coaching van medewerkers. Hiervoor wordt per opdracht offerte uitgebracht.

Hoe vervelend ook, soms kan een afspraak niet doorgaan. Tot twee werkdagen voor de afspraak kun je kosteloos annuleren. Wanneer je te laat afzegt, wordt het tarief van de sessie in rekening gebracht.

De tarieven voor online therapie zijn hetzelfde als de consulten die je hebt in de praktijk. Je kunt er voor kiezen om online sessies af te wisselen met afspraken op locatie.

Vergoedingen

Ik ben lid van de NVPA, het Nederlandse Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA). Veruit de meeste zorgverzekeraars bieden vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor de individuele consulten bij begeleiders aangesloten bij deze beroepsvereniging. Er is geen verwijzing nodig en, omdat de sessies vanuit het aanvullende pakket vergoed worden, betaal je geen eigen risico. Het maakt hierbij niet uit of je een natura, restitutie of budgetpolis hebt. Echter: iedere zorgverzekeraar heeft het in het aanvullende pakket anders geregeld. Vraag daarom zelf vooraf na wat voor jou wel en niet vergoed wordt.

Als je deelneemt aan een workshop geldt daarvoor geen vergoeding door de zorgverzekeraar.

Ook coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering, ook niet vanuit het aanvullende pakket. Soms zijn werkgevers en/ of uitkeringsinstanties bereid een deel van de kosten voor hun rekening te nemen. 

Zorgvuldig

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en het RBCZ en houd me aan de beroepscodes van deze instituten.

                                 

Susan Vroemen

Je bent van harte welkom.

Tel. 06-26270722

Of neem contact op via het contactformulier.

Aangesloten bij:

Ned. ver. van psychologen en agogen 

Overige gegevens

ASN Bank: NL29ASNB0707726220 
BTW: NL001678652B52
KvK: 50890999