Praktijk

praktijk psycholoog utrecht noord-oost
praktijk psycholoog Utrecht
Krammstate, Christiaan Krammlaan Utrecht

Christiaan Krammlaan 2 in Utrecht

Op deze pagina vind je een aantal foto’s van mijn psychologenpraktijk in Utrecht. De praktijk ligt aan de rand van het centrum met parkeren op eigen terrein. Krammstate is een oud kruisgebouw en er werken allerlei zorgprofessionals. Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond. 

Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Mocht er geen plek meer zijn, dan is er de mogelijkheid voor betaald parkeren aan de straat.

Adres: Christiaan Krammlaan 2, 3571AX Utrecht (gebouw ‘Krammstate’)

Klik hier voor de route.

Met de trein
Vanaf Utrecht CS gaan er ca. iedere 15 minuten treinen naar Utrecht Overvecht. Vanaf Utrecht Overvecht is het ongeveer 5 minuten lopen. Verlaat station Utrecht Overvecht aan de kant van de Albrecht Thaerlaan (Tuindorp). Volg het spoor terug in de richting van Utrecht Centraal in de richting van de Tripkade. Steek via de loopbrug langs het spoor de tunnel over de autoweg over en sla aan het einde van de loopbrug linksaf richting de Tripkade. De Christiaan Krammlaan is dan de eerste straat rechts. Na 50 meter vind je aan de rechterkant kantoorgebouw de Krammstate.

Met de bus

Komende vanuit Utrecht CS (lijn 1), Lunetten (lijn 10), de Uithof (lijn 30); je stapt uit bij de halte Tripkade. De weg oversteken, dan de Christiaan Krammlaan in. Na 50 meter vind je aan de rechterkant gebouw ‘Krammstate’.