Tarieven

Een individuele sessie, zowel intake als consult, kost €80,- en duurt een uur. Soms zijn werkgevers en/ of uitkeringsinstanties bereid een deel van de kosten voor hun rekening te nemen of kom je voor een gedeeltelijke vergoeding in aanmerking via je zorgverzekeraar.

Hoe vervelend ook, soms kan een afspraak niet doorgaan. Tot 48 uur voor de afspraak kun je kosteloos afzeggen. Helaas ben ik genoodzaakt om later of niet afgezegde afspraken in rekening te brengen. Ik zal in geval van overmacht €40,- factureren.​​​​​​​​

Aan bedrijven worden maatwerktrajecten geboden voor individuele coaching van medewerkers. Hiervoor wordt per opdracht offerte uitgebracht.

Vergoedingen

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen (NVPA). Veruit de meeste zorgverzekeraars bieden vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor de individuele sessies bij begeleiders aangesloten bij deze beroepsvereniging. Er is geen verwijzing nodig en, omdat de sessies vanuit het aanvullende pakket vergoed worden, betaal je geen eigen risico. Het maakt hierbij niet uit of je een natura, restitutie of budgetpolis hebt. Echter: iedere zorgverzekeraar heeft het in het aanvullende pakket anders geregeld. Vraag daarom zelf vooraf na wat voor jou wel en niet vergoed wordt.
Klik hier voor de lijst van aanvullende polissen van zorgverzekeraars met de informatie over de vergoeding.

Als je deelneemt aan een workshop geldt daarvoor geen vergoeding door de zorgverzekeraar.

Zorgvuldig

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en houd me aan de beroepscode van dit instituut.

Overige gegevens

ASN Bank: NL29 ASNB 0707 726 220 
BTW: NL140688079B01
KvK: 50890999
NVPA licentielid: 103861
RCBZ licentienummer: 180229R
AGB code praktijk: 94063669
AGB code persoonlijk: 94103760