Bereikbaarheid

Krammstate, Christiaan Krammlaan Utrecht
Christiaan Krammlaan Utrecht

Christiaan Krammlaan 2 in Utrecht

Adres: Christiaan Krammlaan 2-10, 3571 AX Utrecht (gebouw ‘Krammstate’)

De praktijk is gevestigd aan de rand van het centrum van Utrecht in de wijk Tuindorp. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Mocht er geen plek meer zijn, dan is er de mogelijkheid voor betaald parkeren aan de straat.

Klik hier voor de route.

Met de trein
Vanaf Utrecht CS gaan er ca. iedere 15 minuten treinen naar Utrecht Overvecht. Vanaf Utrecht Overvecht is het ongeveer 5 minuten lopen. Verlaat station Utrecht Overvecht aan de kant van de Albrecht Thaerlaan (Tuindorp). Volg het spoor terug in de richting van Utrecht Centraal in de richting van de Tripkade. Steek via de loopbrug langs het spoor de tunnel over de autoweg over en sla aan het einde van de loopbrug linksaf richting de Tripkade. De Christiaan Krammlaan is dan de eerste straat rechts. Na 50 meter vind je aan de rechterkant kantoorgebouw de Krammstate.

Met de bus
Komende vanuit Utrecht CS (lijn 1), Lunetten (lijn 10), de Uithof (lijn 30); je stapt uit bij de halte Tripkade. De weg oversteken, dan de Christiaan Krammlaan in. Na 50 meter vind je aan de rechterkant gebouw ‘Krammstate’.