Bereikbaarheid

Je kunt mijn praktijk bezoeken in zowel Utrecht als in Houten.

In Utrecht werk ik vanuit Het Coachhuis: Oorsprongpark 7, 3581ET, Utrecht.
In Houten zit mijn praktijk aan de Ebbenhout 15, 3991MB, Houten.

Oorsprongpark 7, Utrecht

Oorsprongpark

In Utrecht werk ik vanuit Het Coachhuis: Oorsprongpark 7, 3581ET, Utrecht 

Bereikbaarheid

Het Oorsprongpark ligt aan het einde van de Maliebaan en Biltstraat en is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (diverse bussen vanaf CS, bushalte op 200m van het pand).

Klik hier voor de route

Parkeren

Je kunt overdag goed (betaald) parkeren direct in de buurt.

Mocht je wat vroeger zijn: er zijn op de verschillende etages zitjes waar je even kunt plaatsnemen. Ik haal je op de afgesproken tijd op.

Ebbenhout 15, Houten

Ebbenhout

Het praktijkadres in Houten is: Ebbenhout 15, 3991MB, Houten.

Bereikbaarheid

De praktijk is gelegen in een woonwijk en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Houten Castellum loop je in een kwartier naar de praktijk. Er zijn ook diverse bussen.

Klik hier voor de route

Parkeren

Parkeren kan bij het nabijgelegen gezondheidscentrum Leesstaete (voor je TomTom: Sandelhout 25 te Houten). Je loopt dan in 5 minuten naar de Ebbenhout.

De praktijk is gevestigd in het bijhuis (de oude hooiberg) links naast nummer 15. Als je voor de oprit staat, zie je aan je linkerhand twee garages. Daar loop je voorbij en je gaat naar binnen door de tuindeuren. Daar kom je binnen in de  ontvangstruimte waar je kunt plaatsnemen. De praktijkruimte zelf is gevestigd op de eerste verdieping. Ik haal je op de afgesproken tijd op.