Bereikbaarheid

Oorsprongpark

Het Coachhuis, Oorsprongpark 7 in Utrecht

Het Oorsprongpark ligt aan het einde van de Maliebaan en Biltstraat en is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (diverse bussen vanaf CS, bushalte op 200m van het pand). Als je met de auto komt, kun je overdag goed (betaald) parkeren direct in de buurt.

Klik hier voor de route

We zitten op de derde etage. Je kunt de bel van de tweede etage gebruiken als je voor de voordeur staat, en dan helemaal doorlopen naar boven. Mocht je wat vroeger zijn, dan is er een keukentje op de derde etage waar je alvast koffie en thee kunt nemen en er staat een zitje bij het raam. Ik haal je daar op.

Susan Vroemen Houten

Ebbenhout 15 in Houten

De praktijk is gelegen in een woonwijk en bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Houten Castellum loop je in een kwartier naar de praktijk. Parkeren kan bij het nabijgelegen gezondheidscentrum Leesstaete (voor je TomTom: Sandelhout 25 te Houten). Vanaf de parkeerplaats loop je de Ebbenhout in. Let op want op google maps wordt nummer 15 niet goed aangegeven. De Ebbenhout buigt na ca. 25 meter naar rechts af. Je loopt dan recht op het hek af van nummer 19. Net daarvoor ligt aan je rechterhand Ebbenhout 15.

Klik hier voor de route 

De praktijk is gevestigd in het bijhuis (de oude hooiberg) links naast nummer 15. Als je voor de oprit staat, zie je aan je linkerhand twee garages. Daar loop je voorbij en je gaat naar binnen door de tuindeuren. Je komt binnen in de  ontvangstruimte. Daar haal ik je op.